Sommeravslutning for Trim og trening 2019

Postet av Gui Sportsklubb - Trim og trening den 19. Jun 2019

Trim og trening har avholdt sin tradisjonsrike sommeravslutning ved Stordammen i Kjekstadmarka. 

Med værgudene på vår side hadde vi en hyggelig kveld sammen. Menyen var for de fleste reker med passende tilbehør. Den alltid tilstedeværende gitaristen, Ingrid, sørget også i år for at allsangen ble gjennomført på behørig vis. 

Det er med et visst vemod vi tok farvel, da dette er den siste sommeravslutningen for Trim og trening i sin nåværende form. Fra 2020 vil Trim og trening ledes fra Heggedal Idrettslag, og Trim og trenings nåværende styre takker for seg. Som Laila Samuelsen sa, "det er en tid for alt". Trim og trening har i år sitt 40-årsjubileum, hvilket betyr at vi har holdt medlemmer i form siden 1979. Mange av medlemmene har vært med siden starten. Aktivitetsnivået i Trim og trening har variert noe gjennom årene, men innetreningen på tirsdager har vært et tilbud i alle år.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som har hatt styreverv, alle som har bidratt med å lage planker, og ikke minst alle trenere som har ledet oss. Takk også til alle trofaste medlemmer, uten dere ingen Trim og trening.

Årets planke er spesielt gjev, da det er en jubileumsplanke som markerer at Trim og trening er 40 år, samt at dette er den siste planken det er mulig å vinne. Vi håper at eksisterende og nye medlemmer vil benytte Kjekstadmarka til både trim og trening, selv om man ikke lenger vil finne en planke å markere sine turer på.

Trim og trening ønsker alle en riktig god sommer, og husk det er lov å holde seg i bevegelse selv om kalenderen viser sommerferietid. 

Stå på, planken tas ikke inn før 1. oktober.


Kjell Orsten


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.